maandag 6 mei 2024

Het verhaal van Zazou

Wegens verdrietige omstandigheden heeft het baasje van Zazou na 3 jaar afscheid van hem moeten nemen. Mijn man had Zazou al een paar keer voorbij zien komen op internet en samen hebben we besloten om hem te adopteren. Zazou is een niet te groot reutje van inmiddels 5 jaar. Mede dankzij het snelle reageren en samenwerken van de stichting, konden we Zazou op 4 februari 2024 bij het gastgezin ophalen. De kennismaking was heel bijzonder. Zazou is een mix-podenco en een podenco is ook een windhond, en dat sprak ons aan. We hebben 20 jaar whippets gehad, dus we hebben wel ervaring met honden. 

Uiteraard moesten we elkaar leren kennen, maar dat ging prima. Al snel hadden we in de gaten hoe lief hij is, voor ons, voor andere mensen en zeker voor andere honden. Hij wordt graag geknuffeld en dat gebeurd uiteraard ook heel veel. Hij wandelt ontzettend graag, het liefste door de straten maar natuurlijk ook in het bos. 

Met zijn vriendelijke en open snoet brengt hij een glimlach bij de mensen die we tegenkomen. 

We gaan zeker nog heel veel plezier van en met hem hebben. Dank aan de stichting dat jullie dit hondje hebben gered. 

Maar zeker ook ontzettend veel dank aan zijn vorige baasje. Door zijn liefde heeft Zazou zich ontwikkeld tot de lieve en geweldige hond die hij nu is.

Samen met zijn vriendinnetje Francis

Nou ja zeg! Is de dierenwinkel dichtπŸ˜‚πŸ˜‚


Nieuwe knuffels

En die haalt hij iedere dag uit de mand om ermee te gooien en te spelen

Met zijn vriendje Mr. Jones


1 van de eerste keren dat ik hem liet spelen in de hondenren. Ik vond het heel spannend


Geen opmerkingen:

Een reactie posten