woensdag 22 mei 2024

Update Jessa (Ace: Lena).

Hallo,

Hier weer een berichtje van Jessa (Ace: Lena). Ik ben nu al weer bijna 3 jaar in Nederland bij mijn vrouwtje en mijn broer Ikey en de kattenvriendjes Hobie en Zahra. Ja, ik kan wel zeggen het bevalt me tot nu toe eigenlijk wel goed. Elke dag met Ikey naar het bos en 1 x in de week gaan we samen gezellig met nog veel meer honden en Teun naar een speelbos, Genieten. Heb daar ook geleerd dat mannen niet altijd eng zijn en dat de meeste honden heel leuk zijn om mee te rennen.

Alleen zal ik nooit wennen aan de verschrikkelijke gewoonte hier om regelmatig en vooral rond oud en nieuw heel hard te knallen. Daar word ik helemaal paniekerig van, gelukkig al iets minder als in het begin want vrouwtje heeft schuilplaatsen in huis gemaakt waar ik dan terecht kan of bij haar op schoot is het ook wel redelijk veilig.

Om mijn zelfvertrouwen wat op te vijzelen komt 1x in de 2 maanden een ontzettend lieve mevrouw om reiki te geven (en heel veel koekjes). Als ik teveel prikkels heb gekregen word ik nog steeds wel heel gespannen en ga dan heel veel blaffen. Vooral ’s avonds als het donker is vind ik het vaak spannend, maar langzaam komen we er wel.

Zwemmen en rennen zijn mijn grootste hobby’s. Vooral met grote honden vind ik het fijnste, gelukkig zijn die er genoeg, want Ikey wil niet nat worden en houdt niet van rennen.

Thuis spelen we wel samen, heerlijk stoeien. Samen met de snuffelmat of samen “oefeningen” doen met het vrouwtje.

Hopelijk krijgen meer van de hondjes en katjes van ACE net zo’n gouden mandje als ik heb gekregen.

Heel veel likjes en pootjes van Jessa



Geen opmerkingen:

Een reactie posten