dinsdag 28 mei 2024

Update Fiona & Maeky nu Fiona & Isabelle

Ze zijn met hun gat in de boter gevallen, of beter gezegd is hun baasje met haar gat in de boter gevallen. Adoptant vertelt: We zijn een jaar later en ik heb nog geen seconde spijt van mijn keuze.

Fiona en Isabelle zijn 2 zalige katjes. Isabelle is de aanhankelijkste van de 2, wanneer ik s'avonds thuis kom, staat ze al klaar aan de deur om me te verwelkomen. Eens thuis volgt ze me op de voet, ik kan zelfs het bed niet opmaken of ze is wel erbij.

Fiona is gereserveerder maar wel enorm open gebloeid op een jaar tijd. Van een bang katje dat argwanend toekeek vanop de hoogste keukenkast is ze nu een schootkat geworden, iets waar ik op hoopte maar niet had verwacht. Ik heb onlangs geleerd dat ze het ook fijn vindt als je tijdens het stofzuigen af en toe haar eens stofzuigt. 

Isabelle en Fiona komen onderling ook super goed overeen, ze zoeken elkaar op en wanneer ze samen spelen stuift het soms, op een goede manier!

Zelfs als Pepper, de hond van mijn ouders ook bezoek komt zijn er geen problemen, Fiona trekt zich absoluut niets aan van een hond die met de kattenspeeltjes gaat lopen terwijl Isabelle zin heeft in die pluimstaart. 

Ik ben super content met mijn 2 katjes, ik heb echt het gevoel dat ik met hun 2 de hoofdvogel heb afgeschoten 😊

Nogmaals hartelijk dank aan het Ace team voor deze perfecte match-up te maken.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten