zaterdag 25 mei 2024

Van dodingstation naar warme mand dankzij de hartverwarmde samenwerking met Rikxoort Bouw Service

Ruud van Rikxoort, dierenvriend en eigenaar van Rikxoort Bouw Service, stelt zich het jaar 2024 garant om 100 honden vrij te kopen uit het dodingstation in Spanje en de (medische) zorgkosten van deze honden in de refugio voor zijn rekening te nemen. Net zolang totdat er voor deze honden een gouden mandje in Nederland of België is gevonden.

De eerste 25 vrijgekochte honden zijn inmiddels in de refugio toegekomen.

Voor Killian, Carla, Alfonso, Alyssa, Holly, Shannen, Harkan, Fernando, Rani, Coque, Benjamin, Eros, Buda, Roger, Ray, Obelisk, Nala, Keko, King, Ebano, Fanta, Alika, Risa, Marlene en Farah kunnen we dankzij Ruud van Rikxoort op zoek naar een geschikt baasje.   

                                                    vrijgekochte hondjes Alika en Alfonso

Onze gouden sponsor Ruud van Rikxoort combineert zijn liefde voor dieren met zijn bedrijfsactiviteiten door ons te steunen. Als een gerenommeerd bemiddelingsbureau dat al meer dan 45 jaar vaklieden in de bouw bij elkaar brengt, wil Rikxoort Bouw Service een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren, waar ook ter wereld. Met die overtuiging wil Ruud kansloze honden een nieuwe toekomst bieden. 

Ben je geïnspireerd geraakt door de missie van Ruud en benieuwd hoe jij kunt bijdragen? Ontdekt het op https://ace-charity.org/sponsors of neem contact op via pr.nederland@ace-charity.org of pr.belgie@ace-charity.org.

Stichting ACE Nederland is een ANBI-stichting, waardoor sponsoring fiscaal aantrekkelijk is. Lees er vandaag nog meer over op https://ace-charity.org/anbi !

 

#RikxoortBouwService #ACE|SHINCharity #Dierenwelzijn #BouwenVoorEenBetereToekomst 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten