donderdag 30 mei 2024

Ga jij kennismaken met Terry?

Na aankomst in België heeft het een tijdje geduurd vooraleer Terry (7 jaar) zijn rust vond, maar ondertussen is deze allemansvriend op zijn pootjes terechtgekomen. Terry spendeert graag tijd aan de zijde van zijn baasje, zonder opdringerig te zijn. Hij geniet evenzeer van een luie zondag in de zetel als van een 20-km wandeling. Hij houdt ervan op pad te gaan en elke vorm van transport ligt hem. 

Terry is een rustige, lieve en soms onzekere hond die iedereen charmeert. In het begin had hij last van incontinentie, maar met behulp van zijn dagelijkse medicatie (€20 per maand) is hiervan geen spoor meer. 

Sinds Terry aangevallen werd door een hond is hij heel defensief op dat vlak. Na maanden een vertrouwensband opgebouwd te hebben, is er al een grote verbetering merkbaar hoewel hij nog altijd in paniek raakt bij het zien van grote, brede soortgenoten. Daarbij komt ook nog zijn jachtinstinct, waardoor zijn 25 kg soms in bedwang gehouden moet worden. 

Terry kan gemakkelijk enkele uren alleen blijven, maar is heel triestig als hij een volledige dag alleen zit. Voor deze lieverd zijn we dus op zoek naar een rustige, stabiele en positieve omgeving waar hij eindelijk thuis kan komen. Kom hem zeker eens bezoeken bij zijn opvangmama in West-Vlaanderen, hij zal zeker je hart veroveren!

Meer informatie over hem vind je hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten