zondag 11 augustus 2024

Update Rabane

We willen jullie graag bijpraten over Rabane (3 j), onze knappe kruising Fila Brasileiro die inmiddels meer dan twee jaar onder onze hoede is. Samen met zijn broer Paco kwam Rabane bij ons nadat hun oorspronkelijke eigenaren door verslechterde omstandigheden en ziekte niet langer voor hen konden zorgen.
Paco heeft inmiddels zijn forever home gevonden, maar Rabane wacht nog steeds geduldig op zijn kans. Hij is ontzettend lief en aanhankelijk en heeft in de afgelopen jaren veel hondenvriendjes gemaakt en geniet zichtbaar van hun gezelschap. Hoewel hij samen met zijn broer soms de neiging had om achter andere honden aan te zitten, is Rabane alleen een voorbeeldige en rustige hond in huis.
Hij luistert goed en is sociaal naar mensen toe. Rabane zou perfect passen in een gezin met kinderen, waar hij zijn liefde en speelsheid kan delen. Aan de lijn loopt hij netjes mee en hij geniet van lange wandelingen, waarbij hij altijd oog heeft voor zijn begeleider.
Rabane verdient een warm thuis waar hij de rest van zijn leven kan doorbrengen, omringd door liefde en zorg. Hij heeft al zo lang geduldig gewacht en wij hopen dat zijn geduld binnenkort wordt beloond met een forever home.
Rabane wacht met open pootjes op de kans om je hart te veroveren en jouw trouwe vriend te worden!


Meer informatie over hem vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten