zaterdag 24 augustus 2024

De adoptant van Oahu wil graag in contact komen met adoptanten van het zusje en broertjes van Oahu.

We zijn dol op Ace-Charity. Onze eerste ACE-hondenervaring was Queenie 15 jaar geleden (we veranderden haar naam in Gigi). Ze was een elegante vrouw belichaamd in een hond - ze stond bekend als de "Audrey Hepburn op 4 poten". Onze dochter, Amber, was zo verliefd op Gigi dat ze in de zomer van 2018 vrijwilligerswerk deed bij ACE charity in Spanje om voor de honden te zorgen. Die zomer werd ze verliefd op Oahu en vroeg ons om haar te adopteren, maar we wisten dat Gigi dat niet zou willen.

Ons hart brak toen Gigi in 2019 stierf. Wie had gedacht dat OAHU de hele tijd op ons had gewacht om haar te adopteren? Amber veranderde Oahu's naam in Balou en ze reageert op veel bijnamen zoals LouLou, Babie, Baba, Babalicious, Oenie Balonie. Iedereen houdt van haar, ze is grappig, actief, ongelooflijk communicatief, rent graag over het strand en jaagt vogels na, en volgt mij als een schaduw. Bekijk de foto en video en haar persoonlijkheid straalt erdoorheen.

We weten dat Oahu een zus had, Sabang, en 2 broers, Durdle en Lances. Zouden hun adoptiegezinnen de broers en zussen willen herenigen? Laat het ons weten! We wonen in het stadscentrum van Den Haag, vlak bij het Centraal Station.

Reacties kunnen gestuurd worden naar ace.shin.blog@gmail.com en ik zorg dat het bij Sonia terecht komt.

Met vriendelijke groet,

Sonia Sin






Geen opmerkingen:

Een reactie posten