donderdag 29 augustus 2024

Langzitter van de maand Augustus ๐Ÿถ Kerim

Kerim, een prachtige 2-jarige kruising, verblijft al bijna twee jaar in ons asiel. Als puraakte hij al onze harten met zijn schattige snoetje en speelse karakter. Nu, als volwassen hond, heeft Kerim zich ontwikkeld tot een trouwe, aanhankelijke vriend die niets liever doet dan knuffelen en kusjes geven.

Kerim is een mediumgrote hond met een groot hart. Hij is vriendelijk en zachtaardig, altijd op zoek naar menselijke aanraking en genegenheid. Hij geniet van rustige wandelingen en heeft af en toe een speels momentje waarin hij vol enthousiasme met een balletje rondrent. Hoewel hij doorgaans goed overweg kan met andere honden, heeft hij soms wat rust nodig als het te druk wordt om hem heen.

Deze lieve jongen heeft een baasje nodig dat hem met liefde, geduld en toewijding verder wil opvoeden. Kerim verdient een plek waar hij kan floreren en zijn trouwe en liefdevolle persoonlijkheid kan laten zien. Hij heeft al een moeilijke start gehad, maar zijn hart is nog altijd vol liefde en verlangen naar een warme thuis!

Meer informatie over Kerim vind je hier   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten