maandag 19 augustus 2024

Dagboek van Fabienne - Maxxi en Minnie, twee piepjonge kittens aan hun lot overgelaten.

Er werd aangebeld, er stond een jongeman aan de deur met in zijn armen een kleine zwarte kitten, net gevonden bij de vuilnisbakken… Amper oud genoeg om zelfstandig te eten, graatmager, een klein, weerloos dingetje. Maxxi (zwart)mocht mee naar huis met zijn opvangmama waar hij met open armen ontvangen werd door zijn grote hondenbroer en 3 jonge kindjes! (De kat des huizes was niet onmiddellijk overtuigd, maar is ondertussen wel bijgedraaid. ๐Ÿ˜‰)

Amper enkele dagen later stond er opnieuw een jong koppel voor de deur, met in hun armen – je raadt het nooit – een piepjonge tricolor kitten, met een bijzonder verhaal. Ze zaten op het strand, aan het genieten van een rustige namiddag toen ze plots een groepje jongeren “iets” naar mekaar zagen gooien. Luid lachend, tot ze “het” op het strand gooiden. Toen ze dichterbij kwamen zagen ze dat het een mini kitten was. Verstijfd van de angst, hongerig, ze durfde amper bewegen maar was zo klein… Ook zij mocht mee in opvang, waar ze steun vond bij Maxxi, en sindsdien vormen ze een onafscheidelijk duo!

Beide kittens mochten opgroeien in een familiale omgeving, met honden, katten en jonge kinderen! Twee dikke vrienden die nu hopen op de volgende grote gebeurtenis in hun leven: een waardevolle adoptie door goede baasjes!

 





 Informatie over Minnie vind je hier en over Maxxi hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten