woensdag 21 augustus 2024

Dagboek van Fabienne - Weer 5 weerloze sukkeltjes erbij.

Steriliseren is de boodschap, overal en altijd! Er zijn genoeg sukkeltjes overal ter wereld, en dan spreken we nog niet eens over hun weerloze moedertjes die in deze hitte ergens in de campo hun zoveelste nestje pups of kittens ter wereld moeten brengen.

Hier kregen we weer een geval binnen van een man die aan de rand van de maatschappij leeft en “per ongeluk” een nestje kreeg van zijn hond. De man heeft amper eten voor zichzelf, laat staan dat hij iets overhoudt voor zijn viervoeters. Ze waren wat dat betrof volledig aan hun lot overgelaten. Hij vroeg echter wel hulp aan iedereen en langzaam maar zeker kwam die er ook, maar wat met alle pups!? Iedereen zit stampvol, iedereen krabt zich in het haar, iedereen zegt neen…

Wij hebben er eerst twee opgemomen: Emilio en Emilia. Ze waren zwaar ondervoed, zwak, en droegen veel “bezoekers” met zich mee (teken, vlooien en wormen). We hoopten dat anderen ons voorbeeld zouden volgen, maar ondertussen zijn ook de drie resterend pups bij ons, niemand kon of wou helpen… Eentje vond gelukkig al een thuis, maar de vijf anderen zijn bij ons.

Het zijn hele lieve pups, maar het worden flinke, stevige hondjes. Ze hebben een sociaal en goed karakter en gaan zeker - mits een goede opvoeding - geweldige honden worden!

Wie helpt ons om hen naar huis te krijgen? Ze verdienen het zo… Hun start was niet wat het moest zijn, maar laat ons een succesverhaal maken van hun verdere leven! 


Informatie over:

Emiliohttps://ace-charity.org/honden/honden/22982/

Emiliahttps://ace-charity.org/honden/honden/22981/

Eframhttps://ace-charity.org/honden/honden/23000/

Eladiohttps://ace-charity.org/honden/honden/23001/

Eron - https://ace-charity.org/honden/honden/23002/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten