vrijdag 9 augustus 2024

Socks (voorheen Sion)

Wij kunnen ons de dag dat we onze liefste Socks (voorheen Sion) gingen ophalen nog herinneren als de dag van gisteren. Toen we hem voor het eerst zagen was hij helemaal verstijfd van angst, en vertrouwde niks en niemand nog. 

De eerste dagen thuis kwam hij steeds meer los, en begon hij ons als maar meer te vertrouwen. Hij wende snel aan allerlei dingen, en de vele angsten die hij had werden steeds minder. Socks heeft nog steeds moeite met mensen vertrouwen, maar we zien absoluut vooruitgang. We zijn ervan overtuigd dat ook deze angst verholpen kan worden. 

Wij kunnen het bange hondje dat we hebben geadopteerd bijna niet terug herkennen. Hij gaat alleen maar voorruit en we zijn heel blij en stiekem ook een beetje trots om te zien hoe erg hij veranderd is. We zijn er toen hij op zijn gemak was bij ons achtergekomen dat hij ontzettend aanhankelijk is en het liefste bij je komt liggen. Hij is gek op relaxen terwijl hij knuffels en kriebels krijgt maar hij geniet ook van het maken van lange wandelingen waarbij hij lekker kan rennen. Hij is ontzettend leergierig en wordt heel enthousiast van trucjes leren. Hij leert dan ook super snel.

Met zijn schattige witte sokjes en zijn lieve koppie heeft hij al vele harten gestolen, waaronder die van ons. Hij tovert elke keer dat we hem zien weer een lach op ons gezicht, en we kunnen ons geen leven zonder hem voorstellen. We zijn Ace-Charity ontzettend dankbaar voor hem en we zijn blij dat we hem deze kans hebben kunnen geven. Wij hopen dat elke hond en kat bij Ace een liefdevol huisje krijgt.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten