donderdag 15 augustus 2024

Omroep Brabant besteedt aandacht aan ACE!

 


Dankzij de grote vrijkoopactie van 100 honden en katten door de Brabantse ondernemer: Ruud van Rikxoort Bouw Service  https://rikxoortbouwservice.nl/! (Zie foto: Ruud & hond Maya) werd de aandacht van Omroep Brabant gevestigd op ACE|SHIN. Toen bleek dat de Stichting ook nog eens een extra voetprint in Tilburg heeft als ANBI Stichting ACE Nederland, werden de contacten opgezet voor een mooi interview.

Op dinsdag 13 augustus werd vrijwilliger/adoptant Angelique van de Laak, die mede bestuurder is van ACE Nederland, samen met collega vrijwilliger Rik Hendrikse door Omroep Brabant geïnterviewd, over Spaanse adoptiehonden & het werk van ACE|SHIN. 

Tijdens het interview in de Loonse & Drunense duinen, waren ook ACE honden Buddy (ACE Gerard), Saartje (ACE Ayita) & Jippie met hun baasjes gekomen om te laten zien dat elke hond (ongeacht ras, grootte of wel/niet een rugzak) zijn geluk kan vinden, en vooral ook geluk brengt aan hun baasjes. Terwijl Missy na 3 jaar liever thuis blijft (bibberen doet ze gelukkig niet meer), rende Saartje (3 weken geleden aangekomen in Nederland na 1 jaar asiel) al vrolijk rond met de roedel. 

Zo veel verschillende dieren en mensen, zoveel verschillende geluksverhalen. Alles begint met een goed profiel van de honden en katten ter adoptie, en vervolgens honderden vrijwilligers die elk een belangrijke schakel vormen in het selectie/adoptieproces op zoek naar de beste matches voor onze viervoeters! 

Met speciale dank aan Ruud voor niet alleen het redden van zoveel viervoeters, maar ook voor het zorgen voor extra media aandacht voor onze organisatie!

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4531954/angelique-redt-honden-van-de-dood-vanuit-hoopje-ellende-bloeien-ze-op

Geen opmerkingen:

Een reactie posten