zaterdag 3 augustus 2024

Naar wie mag ACE Maura verhuizen?

Voor Lana (ACE Maura), zijn we op zoek naar een liefdevol nieuw thuis. Door gezondheidsproblemen heeft de huidige eigenaar met veel verdriet moeten besluiten om een nieuwe plek te zoeken voor Lana.

Lana is een lieve en actieve hond. Ze is erg aanhankelijk en is graag bij je. Bezoek wordt enthousiast begroet. Ze houdt van lange wandelingen en vindt het leuk om samen te trainen. Lana woont samen met een andere hond en dat gaat goed. Ze zou een plekje alleen ook prima vinden, want dan is alle aandacht voor haar. Lana heeft een tijd met een kat in huis gewoond, dit ging heel goed. Buiten wil zij wel achter katten aan. Kinderen is Lana niet gewend en het is niet bekend hoe ze hiermee omgaat. Lana vindt autorijden leuk, kan prima mee op vakantie en naar terrasjes. Ook kan ze even alleen thuis zijn.

Voor haar darmen krijgt ze hypoallergeen voer. Beloningssnoepjes zijn geen probleem als ze het met mate krijgt. Lana heeft een tic; ze schudt af en toe met haar hoofd. Toen ze net in Nederland kwam, deed ze dit heel vaak. Nu is dit al een stuk verbeterd. Volgens de dierenarts is dit neurologisch en hoeft er niet per se een uitgebreid onderzoek, zolang het niet verergert. Lana zelf lijkt er geen last van te hebben.

Voor Lana zoeken we actieve adoptanten die het leuk vinden om met haar te trainen en te wandelen. Omdat ze door omstandigheden niet de beweging kon krijgen die ze nodig had, is ze op dit moment wat te zwaar. Wie komt er (in Sassenheim-NL) kennismaken met deze lieve knuffelkont? 



Meer informatie over Maura vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten