donderdag 1 augustus 2024

Geef jij Terra na al die jaren een warme thuis?

Terra (5 jaar) is een knappe, imposante Mastin met een lief en aanhankelijk karakter. Ze is echter een รฉchte Mastin: zelfzeker, waaks en beschermend over "haar" mensen, "haar" huis en tuin. 

Terra kan, na een doordachte introductie, samenleven met een andere hond, maar liefst een reu van haar grootte. Kleine(re) honden en katten zijn voor haar een no-go.

Ze is een grote en sterke dame, die een consequent baasje nodig heeft dat duidelijke grenzen kan stellen. Iemand die haar fysiek ook aan kan tijdens wandelingen is zeker een pluspunt, want Terra is een sterke meid! Ze heeft een vriendelijk en joviaal karakter, dat ze maar wat graag wil delen met haar nieuwe baasjes. We hopen dan ook dat 2024 eindelijk het jaar mag zijn voor deze prachtige hond!

Terra is enorm geliefd door onze vrijwilligers die met haar komen wandelen, ze adoreren haar en dat zal ook haar familie doen, maar het is een mastin ! Sterk als een beer en je moet zo een stevige hond kunnen houden en corrigeren, als je geen ervaring hebt, doe het niet. 

Het zijn geweldige honden maar zijn geen kleine beestjes en hebben dus een stevige baas met ervaring en wil to correct and learn nodig!!

Eens een Mastin, altijd een Mastin dat staat vast!!

Meer informatie over haar vind je hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten