zondag 4 augustus 2024

Dagboek van Fabienne - Wie helpt onze Cederic?

Onze Cederic is een kwieke senior van 11 jaar oud, al zou je het hem niet nageven want hij is nog erg fit voor zijn leeftijd! Hij leefde 10 jaar lang in een gezin tot hij weg moest en weer in onze handen kwam.

We zoeken dringend mensen die hem zouden kunnen opvangen, of beter nog, adopteren! Hij is een hond die altijd alleen leefde, maar hij kan met andere honden mits hij goed wordt geรฏntroduceerd, maar beter niet bij een te drukke, dominante en actieve hond. Cederic is al wat ouder, en wil vooral rust en stabiliteit, hij kan moeilijk tegen veel drukte.

Zijn hogere leeftijd gaat jammer genoeg gepaard met enkele ouderdomskwaaltjes, waarvoor hij medicatie nodig heeft. Af en toe speelt zijn huid hem parten, en hij heeft last van artrose. Om deze behandelingen te bekostigen, althans tot hij geadopteerd is, zijn we op zoek naar bijzondere “peters en meters”, sponsors zeg maar, die in deze kosten tegemoet kunnen komen. Maandelijks kijken we toch naar een kostenplaatje van min. € 75, en hiervoor kunnen we alle hulp goed gebruiken!

Wie kan deze lieverd nog een mooie oude dag bezorgen? Zij het voor opvang of adoptie, onze Cederic heeft jullie hulp nodig! Wij willen ten alle tijden vermijden dat hij weer naar af moet, en in het slechtste geval terug moet keren naar Spanje…

Kunnen jullie niet opvangen of adopteren, maar willen jullie wel helpen om Cederic’s dierenartskosten te bekostigen? Dit kan via de link op zijn profiel op onze website, hier vinden jullie ook meer informatie over zijn karakter: 


Meer informatie over Cederic viond je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten