vrijdag 9 augustus 2024

Beethoven wordt in de kijker gezet door vrijwilligers Sarah en Anaboo.

Sarah en Anaboo komen enkele dagen helpen in de snikhete refugio, enorm bedankt hiervoor!

Beethoven (6 j) werd 3 jaar geleden achtergelaten door zijn vorige eigenaar. Toen hij bij ons kwam, was hij graatmager, zijn vacht vuil en vettig van het verstoppen onder de rommel op het terrein waar hij leefde zonder beschutting of degelijke verzorging.

Maar wat een verschil maken tijd, liefde en zorg! Beethoven is nu een sterke, gezonde hond met een schitterende vacht en een nog mooiere persoonlijkheid. Hij heeft enorme stappen gemaakt, zowel fysiek als mentaal.

Beethoven is een robuuste en krachtige hond met een warm hart. Hij heeft begeleiding nodig van een consequente baas die hem de nodige opvoeding kan geven. Met de juiste steun heeft Beethoven alles in zich om een trouwe en liefdevolle metgezel te worden. Hij doet het goed met andere honden, vooral met rustige honden van zijn eigen formaat. Dominante types of opdringerige honden liggen hem minder, maar hij geniet van de kalme aanwezigheid van soortgenoten.

Beethoven loopt keurig mee aan de lijn en is ontzettend trouw en mensgericht. Zijn rustige en stabiele karakter maakt hem een geweldige aanwinst voor een gezin dat hem de structuur en liefde kan bieden die hij verdient.

Beethoven wacht al zo lang op een liefdevol thuis waar hij de rest van zijn leven kan doorbrengen als jouw trouwe vriend. Maar samen kunnen we ervoor zorgen dat Beethoven eindelijk de warme en veilige plek vindt die hij zo verdient!

.

Meer informatie over hem vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten