zaterdag 13 juli 2024

Wie valt er voor kleine hartendief Melle (al in Nederland)?

Een jaar geleden mocht Melle naar Nederland reizen om bij een opvanggezin aan een thuissituatie te wennen. En dat ging vanaf dag 1 super goed. Niet lang daarna werd hij geadopteerd, maar onlangs werd hij teruggebracht naar het hetzelfde opvanggezin. Alsof hij niet weg is geweest, hij voelde zich gelijk weer thuis.

Er is niets mis met Melle, het is een lief hondje, maar hij was niet op zijn plek bij de ex-adoptanten. We zoeken dus opnieuw een mooi plekje voor dit lieve manneke, waarbij we wel op zoek gaan naar een thuis waar al een hondenvriendje is. Melle loopt netjes mee aan de lijn en sinds kort mag hij ook aan losse lijn oefenen met loslopen. Hij vindt dit geweldig en rent enthousiast heen en weer en komt ook terug bij zijn tijdelijke baasjes, kijk maar eens naar de leuke filmpjes.

Melle is bijzonder lief met kinderen. Katten vindt hij heel erg interessant, daar wil hij dolgraag mee spelen. Hij doet het erg goed in de roedel met 2 andere honden. 's Nachts slaapt hij in zijn mandje bij de rest en dat gaat goed. Hij is op een normale manier waaks, maar vindt het ook goed als er bezoek binnen komt. Afgelopen maand heeft hij bij een ander opvanggezin mogen logeren, omdat het opvanggezin op vakantie was. Hier heeft hij zich heel goed gedragen, hij werd ervaren als een gezellige huisgenoot. Wie komt er snel kennismaken met Melle bij zijn opvanggezin in Sneek? 


Meer informatie over Melle vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten