zondag 28 juli 2024

๐Œ๐š๐ž ๐ž๐ง ๐‹๐ฎ๐ง๐š ๐ฐ๐ข๐ž ๐ ๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฅ๐ข๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐๐ฌ ๐๐ž ๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž ๐๐ข๐ž ๐ณ๐ข๐ฃ ๐ณ๐จ ๐ฏ๐ž๐ซ๐๐ข๐ž๐ง๐ž๐ง

Mama Mae en haar zes dochtertjes moesten helaas het trieste lot ondergaan om in een dodingsstation terecht te komen. Alweer een ongewenst nestje dat zo rap mogelijk weg moest want "opgeruimd staat netjes", moet de gewetenloze eigenaar gedacht hebben.

De mama werd ook bedankt voor bewezen diensten en moest mee de laan uit. Wij hebben dit zorgzaam moedertje en haar kroost bevrijd uit die onheilspellende hel.

Onertussen werden vijf van de zes dochtertjes geadopteerd (Canela, Bombรณn, Milka, Bimba en Auri). Enkel Mae en Luna blijven achter, hunkerend naar een fijne thuis.

Mama Mae (4 j) is heel sociaal van aard. Ze komt direct op u af om te knuffelen en als een blij ei springt ze dan ook heel enthousiast tegen u op om haar vriendschap te tonen. Na al haar inzet voor haar pups is het nu haar beurt om in een zalige thuis verzorgd en gekoesterd te worden. Wie gunt haar dit fijn gevoel ?

Luna (7 mnd) is een guitig speelvogeltje, blij met alle aandacht. Wie neemt gauw de zorg voor dit heel leuk pupje van ons over en wilt Luna dolle avonturen laten beleven in die grote wereld ? U misschien ? Fun verzekerd !

Mae en Luna kunnen apart worden geadopteerd. 

Mama Mae

Luna 

Meer informatie over Mae vind je hier en over Luna hier,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten