zondag 28 juli 2024

Een update van onze Silke 21979

Silke kampeert voor het eerst, in de kop van Overijssel en Friesland. Zij is nog steeds onze lieve en dynamische "kleine ADHD'er". Al die nieuwe indrukken en aandacht van mensen om haar heen doet haar goed. In de caravan brengt Silke probleemloos de nachten door๐Ÿ˜ด. Zoekt dagelijks op de camping een centrale plek, lonkend naar voorbijgangers. Ontvangt zo heel wat knuffels ๐Ÿฅฐ . Zit op toertochten fijn in de fietsaanhanger, maar heeft met haar energie ook dagelijks kilometers naast de fiets nodig. Met een wiebelende boot de Groote Brekken bij Lemmer op vond zij in het begin wel eng, maar ook dat wende snel.

Silke zit de baasjes bij elke stap als een schaduw op de hielen. Ontsnappen blijft nog steeds een sport. Dat lukte haar in een winkelcentrum in Wolvega en een paar keer op de camping. Iedereen lacht, als dit blije ei full speed rondjes rent๐Ÿคฃ. Komt met streng toespreken steeds netjes terug๐Ÿ‘๐Ÿป.

Silke is ons heerlijk dynamische Bretonnetje. Kan niet tegen alleen zijn, maar dat is OK, want wij kunnen niet buiten haar๐Ÿ˜. 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten