dinsdag 23 juli 2024

Nieuws over Isabel van haar baasje :

"Isabel, nu Belleke, geadopteerd op 29/05/24 en aan het uitgroeien tot een echte Beagle. Ik heb het groot lot gewonnen door Belleke te adopteren. Ze is een meisje dat alle moeite doet om te wennen, zich aan te passen en Nelu en mij te begrijpen. 

Toen ze de eerste keer in de auto stapte en vlug kennis maakte met mijn grote vriend wist ze niet dat ik er alles zou aan doen om de herinneringen aan haar ellendig leventje bij de jager te laten vergeten. Ze was van alles bang, fietsers, de koeien, een dichtklappende autodeur en zelfs als ik mijn voet te bruusk verplaatste. 

Maar haar vriend had ze gevonden. Nelu, mijn Engelse foxhound en al vlug had ik door dat ik hen moest laten doen en met verbluffend resultaat. Nelu kwam naast mij liggen op de bank, en na een paar dagen kwam Belleke aan de andere kant liggen. Het ging plots heel vlug, mijn grote vriend en mijn kleine schat werden 8 pootjes op een buik. De wandelingen bestaan uit snuffelen, snuffelen en ... juist, snuffelen. 

Belleke heeft na twee maand zowel haar plaatsje in huis als in mijn hart veroverd en ze deelt deze met Nelu die samen het zot in hun kop krijgen en in de tuin ravotten, spelen en schijnvertoning. Toen ik Isabel op foto zag, was ik helemaal verliefd en nu ben ik helemaal weg van haar. Ze is kapoen, en sloopt alles wat op de salontafel staat Ik denk dan "Waarom laat ik iets staan op die tafel?" Maar ik moest leren en wennen aan haar.  

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om iedereen van de organisatie te bedanken om Belleke de eerste zorgen te geven, haar op te vangen en aan mij voor te stellen en de adoptie op een prachtige manier te laten verlopen. Samengevat, Isabel gaat hier niet meer weg en is net als Nelu veroordeeld tot levenslang samen zijn.  

Meer lezen? Ons avontuur is begonnen #Tilly en Nelu en Isabel" op Facebook.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten