maandag 29 juli 2024

๐‘๐ข๐ฃ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง๐ค๐จ๐ซ๐ญ ๐ ๐ซ๐š๐š๐  ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ง๐ž ๐ญ๐ซ๐ฎ๐ข ๐ฏ๐š๐ง ๐‰๐š๐ฌ๐ฉ๐ž๐ซ ?๐๐ซ๐ž๐ง๐  ๐๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐›๐จ๐ ๐ฎ๐ข๐ญ ๐จ๐ฉ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ขn๐ ! ๐‡๐จ๐จ๐ ๐ฌ๐ญ๐ž ๐›๐จ๐ ๐ข๐ฌ ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ž๐ฅ ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ€

 


Wat een geweldfige prestatie van Jasper Philipsen in de Tour. Bovendien is hij een grote dierenvriend. Via de tussenkomst van vrijwilliger Danny (waarvoor een enorme bedankt) schenkt hij een gesigneerde groene trui van de Tour de France 2023! Wij mogen deze veilen en de opbrengst gebruiken voor de refugio.

Hoe bieden? via https://ace-charity.org/veiling/

Tot wanneer? tot aan de SHIN-dag in Belgiรซ (22 september), waar Fabienne de definitieve toewijzing zal doen aan degene met het hoogste bod.

Het verloop van deze veiling kan continu worden gevolgd via de veilingpagina en onze sociale media. De winnaar wordt persoonlijk door Fabienne via email op de hoogte gebracht.

Wie biedt mee(r)? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten