vrijdag 26 juli 2024

๐•๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐ฐ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ก๐จ๐ง๐๐ค๐ซ๐ฎ๐ข๐ฌ๐ข๐ง๐ค๐ฃ๐ž๐ฌ, ๐›๐ข๐ฃ ๐ฐ๐ข๐ž ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐ญ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง

Cordero, Tillie, Billie, Sidonie en Lillie zijn afkomstig uit een zigeunerkamp, alwaar zij als ongewenste pupjes ter wereld kwamen. Waar reutjes en teefjes ongesteriliseerd samenleven, is dit alweer het zoveelste triestige gevolg ervan. Hun mama is een kruising Spaanse Waterhond, maar die is niet mee binnengekomen in het dodingsstation. 

De 'eigenaars' hebben haar gehouden en zo weten wij meteen dat er helaas nog tal van hulpeloze slachtoffertjes zullen volgen in de nabije toekomst. De pupjes werden gelukkig tijdig opgemerkt door dierenvrienden die dit nestje onder hun liefdevolle hoede namen, totdat ze goed zelfstandig konden eten. Zij hebben voortreffelijk werk gedaan en de acht pupjes zijn nu bij ons in de refugio.

Het zijn stuk voor stuk zeer sociale en lieve, jonge hondjes die vrolijk en energiek in het leven staan. Ze zijn speels en levendig, zoals gezonde pupjes horen te zijn, maar niet overdreven actief. 

Wie opent zijn hart en huis voor een van deze kapoenen?

 

Cordero

Tillie
Billie

Sidonie

Lillie

Meer info over Cordero: https://ace-charity.org/honden/honden/22601/

Tillie: https://ace-charity.org/honden/honden/22607/

Billie: https://ace-charity.org/honden/honden/22609/

Sidonie: https://ace-charity.org/honden/honden/22610/

Lillie: https://ace-charity.org/honden/honden/22611/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten