vrijdag 26 juli 2024

๐–๐ข๐ž ๐ฆ๐ž๐ซ๐ค๐ญ ๐ž๐ž๐ฎ๐ฐ๐ข๐  ๐ค๐ฐ๐ข๐ฌ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐†๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐ฎ๐๐ข๐ฌ ๐จ๐ฉ?

Een hok ergens in niemandsland, waar ze amper eten of slecht eten kreeg, een stuk droog brood en een bak vies water, met haar eigen uitwerpselen dag en nacht om haar heen. Zo leefde deze bijzondere, dankbare hond dag en nacht, heel het jaar door. Telkens wanneer ze loops was, kwamen er pupjes, die dan uitgedeeld werden als speelgoed voor de kindjes. Ze werden al verdeeld terwijl ze nog zoogden bij hun mama, die het telkens weer gelaten onderging.

Gertrudis (3 j) verblijft nu bij ons, en wat een schat van een hond is het! Niettegenstaande zij zo een hard en triest leven had, bleef zij een vrolijke, dankbare, altijd kwispelende hond. Ze heeft de moed nooit opgegeven en kijk, vandaag maakt zij deel uit van onze grote familie, hopend dat ergens iemand op haar valt en haar super gelukkig wil maken. 

Het geluk schuilt soms in een klein hoekje, ook al zit je in een godverlaten vergeten hok. Mag het tij snel keren voor ons Gertrudiske!


Meer informatie over haar vind je hier.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten