dinsdag 9 juli 2024

Dagboek van Fabienne - Vives en Jolie, twee vriendinnetjes voor het leven!

Eens waren ze straathonden, eentje uit Spanje, de andere uit Kroatiรซ. Ze waren jarenlang gelukkig geadopteerd bij hun baasje maar hier kwam abrupt een einde aan toen die kwam te overlijden. De nabestaanden wilden zich niet ontfermen over de hondjes en schoten meteen in actie om hen zo vlug mogelijk weg te hebben.

Ons was verteld dat beide hondjes van ACE kwamen, en dat kon ook kloppen, maar ze waren wel vergeten vertellen dat een van hen ondertussen al overleden was en er sprake was van een derde hondje uit Kroatiรซ. Onze verbazing was dan ook groot toen we Jolie’s paspoort onder ogen kregen.

Onze Vives werd 11 jaar geleden geadopteerd als pupje, en is altijd enorm graag gezien door haar baasje. Jolie is ondertussen 13 jaar oud en heeft een inoperabele tumor, waar zij gelukkig geen last van heeft. Op dit moment verblijven de hondjes bij een opvanggezin, waar zij prima meedraaien tussen de andere dieren. Ze zijn zindelijk en lopen netjes mee aan de lijn, en zijn twee enorm aandoenlijke hondjes.

Vives is erg gehecht aan haar vriendinnetje Jolie, daarom willen we proberen om beide dames samen te herplaatsen. We zijn op zoek naar lieve adoptanten die deze twee vriendinnetjes nog een fijne oude dag willen geven!

 








Informatie over Vives vind je hier en over Jolie hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten