dinsdag 4 juni 2024

Iemand die onze Angus na zo een lange tijd opmerkt? Het is hem zo gegund…

Maak kennis met Angus (7 jaar), een charmante Stafford mix die al 3 lange jaren geduldig wacht op zijn gouden mandje. Gered uit het dodingstation, waar Staffies zelden een tweede kans krijgen, heeft Angus sindsdien nog geen geluk gehad en nog geen adoptant kunnen vinden. Maar wij geloven dat er ergens een perfect thuis voor hem is!

Angus is een ongelooflijk lieve en aanhankelijke jongen die je hart direct zal veroveren. Zijn wandelingen zijn een plezier; hij loopt netjes aan de lijn en geniet van elke stap aan je zijde. Hij kan inmiddels ook goed opschieten met rustige, niet-dominante honden, wat hem tot een fijne kameraad maakt voor een stabiele roedel.

Met mensen is Angus een echte knuffelbeer. Hij komt graag bij je op schoot zitten, ligt op zijn rug voor buikmassages, en wordt enorm graag geknuffeld en geaaid. Zijn liefde en warmte wachten op de juiste persoon die hem een kans wil geven.

Ben jij degene die Angus de liefdevolle toekomst kan bieden waar hij zo op heeft gewacht? Dan is hij misschien wel de trouwe vriend die jouw leven compleet maakt!

Meer informatie over hem vind je hier



Geen opmerkingen:

Een reactie posten