zaterdag 22 juni 2024

Even vertellen...

Hallo Allemaal jullie kennen mij vast wel ik ben Gabber, mijn vrouwtje en ik zijn nu drie jaar geleden verhuisd naar het strand, ja ik ben een vrijbuiter maar hier kan ik eindelijk helemaal los zie foto 

Maar nu blijkt dat het strand soms nare bijwerkingen kan hebben, weten jullie wat mij is overkomen, ik heb teer aan mijn voetzooltjes, mijn vrouwtje met mij naar de dierenarts........nu dat is bepaald geen feest voor mij   niet lachen hoor, maar wij kregen voetbruis balletjes mee voor in een voetenbadje  en de mededeling teer is erg hardnekkig.

Nu daar waren wij inmiddels ook al achter, maar het is toch geen beautyfarm??????๐Ÿคฃ

IK heb inmiddels aandelen bij de melk Unie, jullie willen niet weten hoeveel boter  er is op gesmeerd, dat ging langzaam helpen.

Wij zijn toen naar een andere dierenarts geweest, en daar kreeg ik medicijnen om ontstekingen te voorkomen en spul om erop te smeren.

En ja ik kan aan het ballet moet je kijken wat ik om heb.........


Ik kon zelfs niet even naar mijn vrouwtje kijken bij de fotoshooting, ja toedeloe doe zelf die schoenen maar aan ik ga er echt niet mee lopen, en weet je wat er nog opstaat WALKER  zo stom.

Nu inmiddels gaat het gelukkig beter met zonnebloemolie  er goed vanaf gekregen  nu ga ik iedere keer in het vet.

Alles komt goed.

Zo zien jullie maar het is nooit saai met zo een spanjaard in je huis.

Ondanks mijn voetjes, wil ik graag een wit voetje bij jullie allemaal halen.

Denk alstublieft   aan mijn andere honden en poezen vriendjes  in spanje   bij ACE/SHIN.

Ze krijgen daar allemaal een top verzorging  en worden zo goed verzorgd  door Fabienne en alle medewerkers en vrijwilligers zodat ze daarna naar hun goudenmandje kunnen.

Nu dit moest ik even kwijt.....ik laat  mij nog even extra verwennen, want ik weet  hoe ik extra zielig moet zijn, ja die truck lukt altijd bij mijn vrouwtje  dan zeg ze och arme kom maar.... dat betekent   extra snackjes.

Heel veel teerpootjes van mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten