donderdag 27 juni 2024

Dolly zoekt een baasje om samen de wereld te ontdekken!

Dolly (2,5 j) is een prachtige Border Collie kruising die ondanks haar moeilijke start in het leven nog steeds vol liefde en enthousiasme zit. Deze slimme en aanhankelijke dame werd gevonden op straat, maar is klaar voor een nieuw hoofdstuk, met een baasje dat haar de aandacht en leiding kan geven die ze verdient.

Dolly is niet zomaar een hond; ze is een echte werkhond met een scherp verstand en een enorme focus op haar baasje. Ze geniet van mentale en fysieke uitdagingen en zou perfect passen bij iemand die actief is en graag met zijn hond bezig is. Haar liefde voor mensen maakt haar een geweldige metgezel die altijd klaarstaat voor een knuffel of een spelletje.

We zoeken voor Dolly een ervaren baasje dat begrijpt hoe ze haar energie en intelligentie op de juiste manier kan begeleiden. Ze kan tegenover andere honden wat dominant zijn, dus een stabiele omgeving en duidelijke leiding zijn belangrijk.

Dolly is op zoek naar een liefdevolle thuis, waar ze zich helemaal kan ontplooien en waar haar baasjes haar waardevolle kwaliteiten weten te waarderen! 

Meer informatie over haar vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten