woensdag 19 juni 2024

Ga jij kennis maken met lieve loebas Elise?

Elise (2 jaar) is nu bijna een maand bij haar opvanggezin. Nu ze helemaal hersteld is van het mama zijn, zie je haar terug als jonge, speelse hond. Ze geniet van in de tuin rond te crossen, vooral met haar kleine vriend een chihuahua, maar ook als de hond van de zoon langs komt een cross mastin speelt ze vrolijk.

Haar terrein zal ze bewaken zoals haar ras dat geleerd heeft. Binnen is ze de rust zelve. Ze is graag in de omgeving van mensen en aan knuffels geen gebrek. Een paar uur alleen zijn, is ook helemaal geen probleem voor haar. 

‘s Nachts slaapt ze gewoon op haar kussen of op een veldbedje. Ze vernielt niets. Dus een bench zie je hier niet. Elise loopt liever vrij rond in de tuin, de leiband is nog steeds de boeman. We willen haar dan ook eerst alle vertrouwen geven voor we daar mee echt aan de slag gaan, we oefenen wel maar dwingen haar niet en we geven haar alle tijd. Dat komt wel goed.

Ze zou het beste passen bij mensen met een tuin waar ook jij vertoeft want ze volgt je overal.

Wie wil er tijd in deze schat investeren en krijgt in ruil de mooiste, leukste, liefste en slimste hond van zijn dromen. 

Meer informatie over haar vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten