vrijdag 28 juni 2024

Uitnodiging ACE-dag - 21 September - Bant (Flevopolder)

Beste ACE adoptanten/vrijwilligers/sympathisanten,

Wij hebben dit jaar iets te vieren! ACE|SHIN bestaat dit jaar namelijk 25 jaar! Mede dankzij jullie, want door jullie adopties hebben al meer dan 30.000 honden en katten hun gouden mandje gevonden!

Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden en dat gaat we doen! Namelijk op:

Zaterdag 21 september in het Kuiderbos in Bant (Flevopolder) van 10.00-17.00 uur

Het belooft een gezellige dag te worden met onder andere een weerzien met het Spaanse team, geadopteerde honden, hapjes en drankjes en verschillende activiteiten en lezingen. Het precieze programma kan nog wijzigen, maar is te zien op onze website, en zal zeker nog gedeeld worden. Houd dus zeker (ook) het blog en de Social media kanalen in de gaten!

Wij kunnen niet wachten om jullie en jullie lieve viervoeters te verwelkomen op deze speciale dag vol gezellig samenzijn, leuke activiteiten, dierenliefde, en het maken van nieuwe herinneringen.

De inschrijving voor deze dag is al open, en we hopen snel te horen wie er komt!

Tickets zijn €5 (kids onder 12 en honden zijn gratis) en zijn te verkrijgen via: https://ace-charity.org/ace-dag-2024/

Op deze pagina wordt ook het exacte programma aangekondigd.

Speciaal voor het jubileum startte wij op de verjaardagviering in december een grote fundraising, voor de aanschaf van een eigen echo-apparaat voor de kliniek. https://ace-charity.org/fundraising2023-2024/

Er werd al flink gedoneerd waardoor we al over de helft van ons spaardoel zijn! Natuurlijk sparen we nog door, en hopen we tijdens de ACE|SHIN dagen te kunnen melden dat het spaardoel behaald is!

 

Wij hopen van harte jullie te zien in Bant!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten