maandag 16 augustus 2021

Goldy - Ace Mayi

 "Lieverd Goldy zoekt een fijn thuis"

GOLDY – ACE Mayi – is een bedachtzame, beeldschone, elegante verschijning met een gouden hart. Ze is zacht van karakter, gedraagt zich voorbeeldig in huis, is erg kalm, maakt niets kapot, kan een tijdje alleen zijn en is lief voor de andere dieren in en om het huis. Ze heeft wat Mastin Espagnol-trekjes: rustig, edele inborst, betrouwbaar, maar ook terughoudend naar onbekenden, wat eigenwijs, blaft weinig en niet gericht op eten.

Goldy is absoluut geen ruziezoeker, maar mijdt eerder conflicten. Ze kan prima mee op wandeling (is uit te laten aan een pink), op bezoek of naar een terrasje en ze gaat graag mee in de auto.
Ze vindt het heerlijk om uitgebreid geaaid en gemasseerd te worden en geniet daar enorm van, gaat er echt voor staan/liggen en het geeft haar meer vertrouwen.
Goldy is teruggekomen van adoptie, omdat ze bang was voor de man des huizes en zich terug trok. Met de vrouw des huizes en de kleine kindjes ging het goed.
Deze bescheiden golden girl heeft vroeger weinig liefde gekend, niet veel gezien en houdt zich daarom nog wat op de achtergrond, maar naarmate ze je meer gewend is, gedraagt ze zich vrijer en aanhankelijker.
Eyecatcher Goldy is het beste op haar plaats in een rustig huishouden met ruimte bij vriendelijke, doortastende baasjes en eventuele andere dieren die haar vooral om haar mooie karakter appreciëren. Liever niet bij meer dan 2 andere honden, want anders komt ze niet meer tot haar recht en dat is zonde van zo’n schat van een hond. Ze zal vrijer worden en zich verder ontwikkelen als haar nieuwe baasjes vooral in het begin het een en ander met haar ondernemen. Geef haar een kans en deze lieverd kruipt stilletjes in je hart.


Meer informatie over Mayi vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten