maandag 23 augustus 2021

Bohdi

In mei kwam Bodhi ons gezin verrijken.

Begin dit jaar zijn we plotseling ons andere hondje verloren. Toen was Bella ons enige vriendinnetje nog in huis. We zochten voor haar een vriendje omdat ze gewend is samen te zijn. En dat vriendje werd Bodhi, ACE Tai.

Vanaf moment van aankomst in NL kwam hij vrolijk naar ons toe en voelde het goed. Toen we thuis kwamen moest hij wel echt in bad, want oeiii hij rook erg. Ook liet zijn hele ondervachtlos en hebben we die er rustig uitgekamd. Maar hij vond het allemaal prima en paradeerde daarna heerlijk door het huis achter Bella aan en kwam al heerlijk bij ons liggen. Ook op bed heeft ie direct z’n plekje gevonden op het voeteneinde tegen mijn benen aan. En dat is nog steeds zijn plekje.

Ons zoontje vond hij in het begin wat spannend maar die zijn in de tussentijd al best goede maatjes aan het worden.

Ik ben bijna op de helft van onze 2e zwangerschap en Bodhi voelt dat enorm goed aan. Waar ik ben, is Bodhi. Hij ligt graag heerlijk tegen mij aan, als hij de kans krijgt en houd mij goed in de gaten. Enorm lief.

Wij wonen in een straat grenzend aan het strand van Delfzijl en we genieten regelmatig op het strand met elkaar. Bodhi rent dan samen met Bella heerlijk door het zand en ook zwemmen vind hij heerlijk en kan hij goed.

Nu na een aantal maanden is hij helemaal op zijn plek hier. Zijn ondervacht is terug gekomen en heeft een prachtige vacht gekregen. Ook -1gromt vrijwel niet meer. Alleen tegen voorbij komende honden… maar dat … is weer een nieuwe uitdaging om samen mee bezig te gaan.

Wij als gezin zijn blij met Bodhi als gezinslid. Bedankt ACE, dat dit vrolijke vriendje bij ons mocht komen๐Ÿฅฐ







Geen opmerkingen:

Een reactie posten