zaterdag 10 februari 2024

Wie gunt Berto zijn gouden mand?

Berto werd geadopteerd in Nederland in 2022 en hij heeft intussen al veel geleerd. In Spanje werd hij achtergelaten en toen zijn baasje niet meer terugkwam is hij naar het dodingsstation gebracht, waar hij erg heeft getreurd.

Berto is een onzekere hond en heeft iemand nodig die hij kan vertrouwen en waar hij zich veilig bij voelt. Wij plaatsen hem liever niet bij kinderen. Een stabiele, rustige hond erbij zou voor hem waarschijnlijk een steun zijn, want dan is de kans groter dat het alleen thuis zijn hem beter afgaat. Hiermee heeft Berto nogal moeite.

Bij de huidige baasjes is het te stressvol en te druk. Ook klikt het helaas niet met alle huisgenoten even goed. Er wordt voor hem een stabiele en rustige omgeving gezocht bij een baasje dat ervaring heeft met een hond die niet kant en klaar is. Een must is iemand die weinig van huis is.

Berto, een cross Spaanse Waterhond, is slim en met de juiste begeleiding kan hij een heel eind komen. Als je een band met hem kunt opbouwen, is het een aanhankelijke lieverd!

Serieuze belangstellenden kunnen kennismaken met Berto bij de adoptanten (omgeving Rotterdam).


Meer informatie over Berto vind je hier,

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten