woensdag 21 februari 2024

Dijon & Lyon Nu Pip en Lex

Één jaar hier! Ze zijn hier al helemaal lid van de familie.

Lex is goed bijgekomen, van dat magere katje is al lang geen sprake meer. :-) Pip blijft iets kleiner en fijner. Ze hebben nog steeds een focus op eten, maar niet zo fel als bij het begin. 

Pip en Vinnie (hond) zijn beste maatjes. Ze delen eten. Wanneer Lex dit probeert wordt er gegrond van Vinnie's kant. Ik denk dat hij doorheeft dat Pip anders is omwille van zijn doofheid. 

We kochten voor Pip ook een stevig harnas om zo met hem in de tuin te kunnen gaan, want er waren al 2 ontsnappingspogingen... Gelukkig op tijd bij. 

De zomer komt er weer aan en dat wordt wel serieus opletten met onze deur naar de tuin toe: we laten die graag open maar dat kan nu dus niet meer. 

Verder zitten ze vaak op schoot of op de grappigste dingen; kartonnen dozen zijn echt een hit, maar ook papieren, laptoptassen, noem maar op. 

Elke avond hebben de katjes een speel en mini vecht moment. Eerst kon ik niet goed inschatten of dit echt spelen of eerder vechten was, maar het is echt oke. Ze verstoppen zich en besluipen elkaar. Hilarisch.

Ze zijn hier vrij snel onmisbaar geworden!" 

Lieve groetjes van ons allemaal!!

Sofie en co







Geen opmerkingen:

Een reactie posten