vrijdag 23 februari 2024

Ben je op zoek naar een bijzondere en sociale kattenvriendin? Kom dan zeker kennismaken met Myah!

Mooie Myah (3 j) had een thuis in Belgรฏe gevonden, maar helaas lukte het echt niet met de andere kat des huizes. Ze moet dus op zoek naar een nieuwe liefdevolle thuis.

Myah houdt van aandacht en knuffelen, dus ze kan perfect geplaatst worden als katje alleen. In het asiel en haar opvanggezin kon Myah perfect samenleven met andere katjes, in haar adoptiegezin lukte het spijtig genoeg niet.
Myah is een supertof katje, nieuwsgierig en met persoonlijkheid. Ze is ontzettend lief en supersociaal, met haar voorwaarden. Ze is een dame met pit, maar als zij beslist om te komen kroelen, smelt je hart. Ze ziet er ook prachtig uit, met haar speciale vachtje en blauwe kijkers.
Myah heeft een voorliefde voor eten, een lekker snoepje is de kortste weg naar haar hart. Als het zonnetje schijnt, geniet ze graag van de buitenwereld. In de winter nestelt ze zich graag bovenop de verwarming.
Myah dol op kinderen. Ze is voorzichtig en vriendelijk met zowel kinderen die ze kent als vreemden. Hoewel ze haar grenzen kan aangeven met volwassenen, heeft ze nog nooit een uithaal als communicatiemiddel met kinderen gebruikt.
Ook bij de dierenarts laat ze zich goed behandelen, en gaat ze de hele praktijk verkennen.
Ben jij degene die Myah een nieuwe kans op een gelukkig leven wil geven?
Contacteer ons dan zeker om kennis te maken met Myah en te ontdekken of jullie voor elkaar bestemd zijn. Ze wacht ongeduldig om haar speciale mens te vinden!
Voor meer informatie over haar vind je hier.
Interesse in adoptie of vragen? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar adopties.katten@ace-charity.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten