maandag 26 februari 2024

Update over Mango (ACE Krimalina )zij is nu sinds ongeveer 1,5 jaar bij ons.

Het gaat heel goed met Mango. Ze is ontzettend lief en grappig. Ze heeft de liefste miauw waarmee ze ons elke ochtend begroet (het klinkt eerder als een ‘tjirp’)

Mango’s beste vriendje is Maximus. Maximus is het tegenovergestelde van Mango en is heeeeel relaxed. Ze passen perfect bij elkaar en zijn totaal onafscheidelijk. Max loopt de hele dag achter Mango aan en adoreert haar. Zij is op haar beurt heel gek op hem en voelt zich heel veilig bij hem.

We hebben besloten onze achtertuin te omheinen zodat de katten niet meer de weg op kunnen. Dus nu spelen ze hele dagen samen ‘tikkertje’ in de tuin. Dolle pret, en daarna liggen ze uren tegen elkaar aan te slapen.

Mango is mijn kleine schaduw. Ze vindt het heerlijk als ik onder de dekens werk met de laptop. Ze vindt het knus, en als bonus is ze dol op de warmte van de elektrische deken. Ik geniet van haar ‘tjirpjes’ en krijg regelmatig liefdesbeetjes. 

Mango is ook hรฉรฉl populair bij onze neefjes en nichtjes. Die vinden het geweldig om met haar te spelen, en Mango doet altijd mee! Ze wordt dan ook bij het naar huis gaan bedolven onder de kusjes en knuffels van de kinderen, en ze ondergaat het braaf.

Ik zou een heel boek over Mango en haar avonturen kunnen schrijven! Ze is gewoon een geweldig katje en we zijn ontzettend blij met haar. Ook tijdens onze vakantie was zij, samen met Max, de oogappel van het personeel. Altijd klaar bij de deur om mensen te begroeten en kopjes te geven.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten