zondag 18 februari 2024

Tophondje Deni zoekt topbaasjes

Deze prachtige driekleurige kruising dame is Deni. Deni lijkt wel een kruising podenco en een tricolor Australian shepherd. Deni is begin 2023 naar Nederland verhuisd, maar door omstandigheden bij haar adoptanten, gaan we op zoek naar een nieuw gouden mandje.

Deni is sinds een week bij ons in opvang en wat een geweldig leuke en enorm zachtaardige hond is zij. Deni is liefdevol, sensitief en vriendelijk. Ze heeft een fijne energie, is heerlijk rustig in huis, maar toch gezellig aanwezig. Ze laat zich graag door รฉรฉn van onze hondjes verleiden om een potje te spelen. Ook in het spel zie je haar rustige en elegante aard. Ze ligt graag in haar eigen mand, maar zodra wij zelf gebruik maken van de bank, komt ze er graag gezellig bij liggen.

Deni kan prima alleen thuisblijven, is zindelijk en is rustig in de auto. Deni is zeer sociaal naar ieder hondje dat zij tegenkomt, waarbij ook de hondeneigenaren haar mogen benaderen. Ze heeft eerder een wat onderdanige houding. Op veilige plekken kan ze loslopen. Ze gaat soms wel een vogeltje achterna en heeft dan bananen in de oren, maar komt daarna altijd zelf weer terug. Verder is ze erg beloningsgericht en doet ze heel veel voor wat lekkers. 

Deni kan in het eerste contact soms wat verlegen zijn, maar je hebt haar vertrouwen snel gewonnen.

Deni is bang voor vuurwerk en door haar ietwat gevoelige aard, denken wij dat Deni het beste gedijd in een huishouden en omgeving waarbij er niet teveel prikkels aanwezig zijn. We zoeken voor haar een nieuw thuis in een buitengebied met een fijne tuin. In zo'n omgeving zullen haar toekomstige baasjes aan dit mooie en elegante meisje een leuk en gemakkelijk maatje hebben. Echt een tophondje! 


Deni is te bezoeken in Assendelft.

 

Meer informatie over haar vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten