zondag 20 augustus 2023

Sponsor rit Henk & Benny

Henk adopteerde in 2021 ACE hond Benny (#5348), nadat deze herplaatst moest worden i.v.m. gezondheidsproblemen van zijn vorige baasjes. Henk is ontzettend blij met Benny en zal daarom een speciale sponsor rit doen ten gunste van ACE|SHIN.

In oktober wordt na 35 jaar hun restaurant “Roadhouse checkpoint Charlie” (op de dijk van Enkhuizen naar Lelystad) verkocht aan hun medewerker. In dit restaurant staat een motor met zijspan, die na de verkoop van het restaurant dienst gaat doen voor een hele speciale sponsor rit.

Rond 14 april 2024 – als het weer 5 dagen geen regen aangeeft – zal Henk met Benny op de motor via Frankrijk, en Monaco naar de refugio rijden. Voor en tijdens de rit zullen Henk & Benny ACE actief promoten, door o.a. het zijspan met Benny bij elke stop ergens te parkeren met een oproep tot donatie. Hiervoor is al in het Engels een bord gemaakt, met een QR-code naar deze pagina: https://ace-charity.org/sponsor-rit-henk-benny/

Hier kun je de rit van Henk & Benny steunen middels een donatie en/of een bericht achterlaten voor hen. Henk zal zelf ook filmpjes maken van zijn rit, en waar mogelijk delen.

Tijdens de laatste dag van zijn sponsor rit zal hij de opbrengst van zijn actie persoonlijk delen met Fabienne en het team. En zo kunnen Henk & Benny alle achterblijvertjes in het asiel een steuntje in de rug geven zodat ook zij een fijn thuis vinden. 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten