woensdag 30 augustus 2023

Fabienne’s kat van de week 𝑴𝒀𝑨𝑯,...

Ben je op zoek naar een kattenvriendin met een eigen persoonlijkheid? Kom dan zeker kennismaken met Myah, een unieke poezendame van ongeveer tweeëneenhalf jaar, met een avontuurlijke geest en een hart vol liefde. 

Myah had een warme thuis in Belgïe gevonden, maar helaas lukt het echt niet met de andere kat des huizes. Ze moet dus op zoek naar een nieuwe liefdevolle thuis, waar ze de enige koningin kan zijn. Ze houdt echt niet van andere katten, daarom plaatsen we haar enkel als enige kat. 

Queen Myah is nieuwsgierig een ze heeft een sterke persoonlijkheid, ze laat zich laat zich niet zomaar in een hoekje duwen Ze houdt niet van opdringerigheid, je moet wachten tot ze zelf de eerste stap zet. Dan komt ze zelf naar je toe om superhard te knuffelen en kopjes te geven. Ze kan ontzettend lief zijn. Myah is op zoek naar iemand die haar tempo begrijpt en waardeert. Ze is een dame met pit, maar als zij beslist om te komen kroelen, smelt je hart.

Myah heeft een voorliefde voor eten! Ze heeft ook een ondeugende kant en durft wel eens een hapje te stelen. 

Zodra de zon begint te schijnen, geniet ze van de buitenwereld. In de winter nestelt ze zich graag bovenop de verwarming.

Myah voorzichtig en vriendelijk met kinderen. Hoewel ze haar grenzen kan aangeven met volwassenen, heeft ze nog nooit een uithaal als communicatiemiddel met kinderen gebruikt. 

Ben jij degene die Myah een nieuwe kans op een gelukkig leven wil geven? Contacteer ons dan zeker om kennis te maken met Myah en te ontdekken of jullie voor elkaar bestemd zijn. Ze wacht ongeduldig om haar speciale mens te vinden! 

Voor meer informatie over haar klik hier. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten