donderdag 24 augustus 2023

Langzitters van de maand - Augustus

 *Karmelo*

Het is ondertussen alweer meer dan een jaar geleden dat Karmelo ons pad kruiste. Hij was ooit, samen met zijn zusje Karma, een Kerstgeschenkje. Maar ze werden al gauw aan de kant geschoven toen het nieuwe er af was en belandden uiteindelijk in het dodingstation. Hun vroegere buurvrouw verwittigde ons, want zij had de honden gekend vanaf kleine pup en vond dat ze beter verdienden.

Karma werd gelukkig al warm verwelkomd door een nieuwe familie, maar Karmelo had minder geluk. Hij wacht nog steeds op die ene kans, dat ene gezin dat hem wil adopteren. We merken dat het hem steeds zwaarder valt, het leven in een kooi, de lange dagen, het wachten. Er zijn dagen dat hij amper zijn mandje uit komt, laat staan wil eten. Daarom willen we hem nu extra in de kijker zetten, en hopen we dat iemand hem mag opmerken.

Karmelo is een lieve, gevoelige jongen, die intens kan genieten van een knuffelmomentje, een aai over zijn kopje. In het begin is hij wat verlegen, maar hij ontdooit snel. Hij heeft een goede baas nodig die hem een consequente opvoeding geeft, die hem structuur kan bieden, maar bovenal, een baas die van hem zal houden! 

Meer informatie over Karmelo vind je hier


*Beixt*

Gadea en Beixt zijn samen opgegroeid in hun opvanggezin, ze zijn sociale katjes die houden van een spelletje en aandacht van hun verzorgers. In het begin kunnen ze wat timide zijn maar eens ze ontdooien zijn ze echte knuffelkonten.

Het liefst zien we ze samen geplaatst maar ze kunnen ook elk apart vertrekken naar hun thuis met gouden mand maar dan wel waar er al een ander spinnetje aanwezig. Intussen is Gadea gereserveerd en zien we heel graag samen vertrekken naar hun forever home.

Meer informatie over Beixt vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten