maandag 21 augustus 2023

Promotie Vestingdagen Hellevoetsluit

Vrijwilligers Candice en Yvonne stonden met een ACE kraam op het goede doelenplein zondag 20 augustus. De verkoop van zelf gebakken koeken, kaarsen en andere items brachten EUR 105,- op voor ACE. Dit geld wordt door Team Inzameling gebruikt voor de aankoop van Recover & Renal voer dat met een volgend transport naar Spanje gaat!

Het grootste succes waren de adoptiewandjes, wat ook meteen een gelegenheid is om iets meer over ACE te vertellen, en soms ook uit te leggen waarom een buitenlandse hond/kat ook een nieuwe kans op een beter leven verdient. Zowel de honden als katten ter adoptie trokken de aandacht, en sommigen werden met behulp van de QR-code direct online opgezocht. Hopelijk de start van een nieuwe forever match!

Wil je ook helpen onze honden en katten te promoten? Neem dan contact op met pr.nederland@ace-charity.org of pr.belgie@ace-charity.org

Wij zoeken ook nog tijdelijke of permanente locaties voor onze adoptiewand/profielen! Elke adoptiekolom bevat 6 transparante A4 hoezen waardoor de profielen dubbelzijdig getoond kunnen worden, en makkelijk gewisseld. De profielen kunnen digitaal aangeleverd worden, of geprint verstuurd.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten