donderdag 11 april 2024

Langzitter van de maand April - Vermicelli

Vermicelli is nog als enige van de “pasta-familie” wachtende op haar forever home. Inmiddels zijn al haar 6 broers en zusjes en haar mama geadopteerd, en wacht zij al langer dan 1 jaar op haar eigen familie. Vermicelli is uitgegroeid tot een grote knappe dame, de vriendelijkheid zelve! Wie laat haar snel vertrekken!

Zeven pups en hun mama werden gevonden in de campo, waarna ze naar het dodingsstation gebracht werden. Hun jonge leven had tot op dat moment nog maar weinig vreugdevolle momenten gekend, en daar wilden wij verandering in brengen. We redden de kroostrijke familie uit het dodingsstation en brachten hen onder in onze refugio, waar ze omgedoopt werden tot de “pasta-familie”: mama Capellini, haar 3 zoontjes Tortellini, Ravioli en Cannelloni, en 4 dochtertjes Vermicelli, Tagliatelle, Gnocchi en Fiori!

Het zijn knappe pups geworden, een mix van alle mogelijke kleuren en bijzondere schakeringen, geen een is gelijk! Wat ze wel gemeen hebben is hun vriendelijke en sociale karakter, dat ze geërfd hebben van hun mama. Ze gaan uitgroeien tot medium-grote hondjes schatten we, mama is niet hoog maar wel lang (net een Herdertje op korte pootjes), maar enkele pups zijn wat hoger opgeschoten dan de anderen.

Ze verdienen een goede thuis, waar ze eindelijk kunnen genieten van het leven, en gelukkig oud mogen worden!

Meer informatie over haar vind je hier. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten