dinsdag 23 april 2024

Mastinpup Blanes 22319 in Nederland

Vorige week woensdag werd Blanes geadopteerd. Hij heet nu Maska ( native american voor machtig, krachtig) en doet het heel goed. De adoptante vertelt:

 

Hij is leergierig en bij schrik of rare geluiden herstelt hij zich ook weer gauw. Echt alles is nieuw voor hem. Dingen die voor ons zo vanzelfsprekend zijn. Het is leuk om te zien hoe gauw hij de dingen oppakt. Ook de geluiden van ons oude, krakende huis. De aszuiger vindt hij ook geen probleem en ligt naast me als ik de kachel schoonmaak. 

Hij hecht zich nog wel het meest aan mij, omdat ik het meeste thuis ben. Hij is een relaxte hond. De kleinkinderen vindt hij geweldig. De katten hier moeten nog behoorlijk wennen, omdat hij nogal onstuimig is. Het is een ondeugend zwien, want met zijn lange stelten probeert hij steeds alles van het aanrecht te pikken, kabels zijn niet veilig voor hem en uiteraard het kattenvoer ook niet.

Hij heeft hier thuis al gespeeld met zijn zusje Siurana (nu Lexie) die samen met Maska arriveerde. De honden hebben zich heerlijk uitgeleefd. Het is een heerlijk stel. Het is weer een frisse wind (lees storm) in huis. Hahaha...








Geen opmerkingen:

Een reactie posten