zaterdag 20 april 2024

Val jij voor mooie Mortimer?

Mortimer (3 jaar) verblijft in een opvanggezin. Zij vertellen: “Ik ontmoette deze prachtige jongen in het asiel in Spanje. Met zijn lieve blik en zachtaardige uitstraling, veroverde hij al snel mijn hart.

Sinds een paar dagen is hij bij ons in opvang. Hier leeft hij samen met mijn 2 reuen. Mortimer, door ons Timmie genoemd, heeft zich al goed aangepast.

Alles is natuurlijk nog nieuw en wat onwennig voor hem. Maar Timmie is nieuwsgierig en leergierig. Wandelen lukt al goed, hij is wel nog wat onzeker wanneer er een fietser langskomt of wanneer hij iets hoort of ziet dat hij niet kent. Maar met het nodige geduld en de juiste sturing komt dit helemaal goed.

Overdag kan hij al even alleen zijn. Hij slaapt 's nachts mooi mee in de woonkamer met mijn honden (2 reuen). Timmie is zeer mensgericht en houdt van knuffels en aandacht. 

Na het dodingsstation en vervolgens meer dan een jaar in het asiel, verdient deze kanjer wel een ticket naar een mooie toekomst. Wie op zoek is naar een zachtaardige, sociale, enthousiaste, grote knuffelbeer, zoek dan niet verder maar kom kennismaken met Timmie. 

Timmie is te bezoeken in België. 

Meer informatie over hem vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten