zaterdag 20 april 2024

In memoriam: Koda

"Helaas hebben we vorige week afscheid moeten nemen van Koda. Ze had nierfalen, we hebben nog een baxter gegeven maar haar lichaam gaf het helaas op. We hebben rustig en mooi afscheid van haar kunnen nemen en ze heeft niet afgezien.

 

Hierbij ons allerlaatste berichtje aan haar/jullie:

KODA, 

Verliefd geworden op een lief, oud meisje van 10 jaar op de site van ACE|SHIN.

Toen je na enkele maanden toekwam in België, konden we ons onmiddellijk geen leven meer zonder jou inbeelden.

Hoe we voor de adoptie te horen kregen dat je leishmania had, en dit na een tijd in België (en een topzetel) ineens niet meer in je bloed terug te vinden was. #hoezot!

Toen we Frodo (jouw lief "broertje", Golden Retriever) in huis namen, leerde je hem álles en vanaf de eerste dag had hij zoveel respect en liefde voor zijn "oudere zus"/"bomma". Daarna ontdekten we nog enkele kankergezwellen, en overwon je zo maar borstkanker toen je al 12(!!) jaar oud was.

 

Liefste Koda, wat hebben we genoten van jouw aanwezigheid, liefde en "levenswijsheid". Bedankt om bijna 6 jaar ons leven te verrijken! 

 

Bedankt aan ACE|SHIN om ons de kans te geven Koda nog een paar welverdiende mooie zeteljaren te geven.

Bedankt aan Viviane: Koda haar liefste Spaanse opvangmama, bedankt voor alle liefde die je haar gaf toen ze in het asiel kwam, bedankt om al die jaren contact te houden met ons.

 

Koda. 

voor altijd ons oogappeltje, we gaan jou nooit vergeten.

ook baby boy Lembregts (die in juli geboren zal worden) zullen we later vertellen over zijn allerliefste Koda, voor altijd zijn eerste hondenliefde."




Geen opmerkingen:

Een reactie posten