woensdag 10 april 2024

Hoe gaat het met Silke (21979)?

Silke is nu zo’n 2,5 maand bij haar nieuwe adoptanten, die enthousiast vertellen:

Met Silke gaat het fantastisch. Wat een leuke lieve hond. Als een schaduw de hele dag. Gaat zelfs voor de WC liggen wachten. Echte Epagneul Breton: Met die lange poten is zij razendsnel. Uitdagen "pak mij mij dan, als je kan". Mensenvriendje dat iedereen in de buurt om de vingers windt. Op de hondenspeelplek hier gaat het net zo goed met formaat Berner Sennen als Border Collie. Dan kan zij na afloop uitgeteld naast je in de mand liggen. Rent graag naast de fiets. Loopt dan keurig aan de lijn. Paar rondjes Voedselbos hier of naar de IJssel. 'Helpt' graag mee in de tuin. Specialiteit kuilen graven. 

Nu nog oefenen met netjes in de fietsaanhanger blijven, dan kunnen het binnenkort ook fijne vakanties met Silke in de caravan worden. Wij zijn echt blij met elkaar!

 

Gisteravond heeft Silke op het speelveld een Hollandse herder zo uitgeput, dat wij de bal voor de gezondheid van de herder hebben afgepakt. Daarna had Silke nog een paar kilometer naast de fiets nodig om echt lekker rustig in de mand te kunnen.

 

De foto’s die we hierbij meesturen geven een goed beeld van het leven van Silke bij ons. Ze wil graag weten wat er buiten gebeurt. Heeft in het begin wat aardewerk dat in de weg stond gekost, maar gaat met wat herschikken nu goed. Het hek leek afdoende, maar moet nu ook altijd op slot. Silke haalt de handgreep naar beneden. Als dan baasjes en buren met koekjes op straat achter je aan gaan om je terug te krijgen is dat feest. Dat wil zij graag vaker doen.

Er is altijd wat te beleven met Silke! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten