dinsdag 9 april 2024

Dagboek van Fabienne - Onze Curro wacht al zo lang.

Curro leeft al jaren in een binnenhok in het asiel van Algeciras, daarom willen we hem graag nog eens onder de aandacht brengen.

Deze pechvogel werd op straat gevonden, volledig aan zijn lot overgelaten. Hij werd waarschijnlijk aangereden waarna zijn staart gewoon aan zijn lichaam bengelde, en hij zichzelf voort sleepte om toch te kunnen vechten voor zijn leven. Een vrouwtje zag hem na enkele dagen nog steeds sukkelen doorheen de straten en bracht hem naar een dierenarts om hem te euthanaseren. Toen de dame echter weg was besloot de dierenarts de arme kat een kans op leven te geven en zo kwam hij bij ons terecht.

Zijn staartje werd geamputeerd, hij herstelde stilaan en kreeg weer een mooie vacht. Hij is gedeeltelijk incontinent en zoekt dus een familie die dit aankan, en dat is niet evident. Hij doet enorm zijn best om niet tot last te zijn en gaat op zijn kattenbak, maar af en toe verliest hij toch een beetje urine. Het is een zware opgave voor wie hem een kans wil geven, maar we willen het toch proberen want Curro is een bijzondere kleine spinner en zijn extreem lief karakter raakt ons allen! 






Informatie over Curro vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten