dinsdag 19 maart 2024

In Memoriam Mellow

Onze lieve Mellow is er niet meer, is amper 7 jaar geworden. Hij is bij ons gekomen op 25 april 2022 als een angstige hond. Wij wisten dat Mellow uit het dodenstation was gered en treurde in het asiel. Daarom wilden wij hem met veel geduld en liefde, het vertrouwen in mensen teruggeven. 

Maar Mellow is altijd wel angstig en heel schuchter gebleven. Wij hebben alles geprobeerd om zijn vertrouwen te winnen. Hij trok hem wat op, buitenshuis, aan Quita (ook een ACE/SHIN hond) maar eenmaal in huis liep hij recht naar zijn mand. Zijn etensbak altijd dicht bij zich. 'S avonds legde Mellow zich heel klein achter de gordijnen, zeker het eerste jaar. 

Hoe hij zo getraumatiseerd was valt niet te achterhalen, slechts een enkele keer mochten wij Mellow zijn staart heen en weer zien slaan. Mellow werd ziek en verslechterde de laatste maanden vlug. Toen hij niet meer wilde lopen en eten, was het tijd om afscheid te nemen. 

Wat deed het pijn om in zijn trieste ogen te kijken ... maar zijn zo blij en dankbaar dat wij Mellow toch nog, helaas veel te kort, een veilige thuis konden geven. 

Dank aan jullie organisatie dat Mellow bij ons mocht zijn! πŸ™





Geen opmerkingen:

Een reactie posten