woensdag 27 maart 2024

Langzitter van de maand - Maart - Harley

Harley kwam als flessenpup bij ons terecht, en groeide op in een opvanggezin tussen andere honden en katten. Jammer genoeg was er niet zo'n goede match tussen Harley en zijn nieuwe baasje waardoor hij nu weer bij ons is.

Harley is uitgegroeid tot een stevige, sterke kerel, die af en toe zijn krachten niet kent. In al zijn enthousiasme om je te willen begroeten kan hij soms nogal bruut en onbehouwen zijn, daarom zouden we hem liever niet bij kleinere kindjes plaatsen. Met mensen is hij heel vriendelijk en sociaal, hij staat altijd trouw aan de zijde van zijn baasje.

Harley kan met andere honden samenleven, mits de introductie aan nieuwe honden op een goede manier wordt aangepakt. Hij is niet het type hond dat je zomaar in een grote groep honden kan zetten, dat zijn voor hem teveel prikkels, hij moet hierin begeleid worden.

Hij is een goede, lieve en trouwe hond die door een vuur gaat voor zijn baasje! Maar we zoeken voor Harley een ervaren hondenbaasje, die een hond van zijn formaat en kaliber weet aan te pakken, en die met hem aan de slag wil gaan en verder wil werken aan zijn opvoeding. 


Meer informatie over hem vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten