donderdag 14 december 2023

De jaarlijkse kerstmarkt in Hoenderloo.

Na maanden van voorbereiding was het zaterdag 9 december zover. De jaarlijkse kerstmarkt in Hoenderloo. Sinds een aantal jaren probeer ik op de markt extra centen voor ACE op te halen. Ik knutsel zelf wel eens wat en verder verkocht  ik voorgaande jaren af en toe lootjes, met een aantal prijzen.

Vorig jaar zomer kwam ik op het idee om enveloppen te gaan trekken. Dat is een groot succes. Ik heb dit jaar weer heel veel leuke prijzen weten te bemachtigen. Een op de drie enveloppen is prijs . Hoenderloo is een klein dorp, waardoor je heel veel mensen kent. En dat scheelt enorm!


Bepakt en bezakt reisden we naar het Dorpshuis. Zoals altijd gaat alles in een rustige gemoedelijke sfeer. Samen met Wilma de Bruin en Nelly Stekelenburg vormden we een goed team.


De hele middag liep het lekker door en was het gezellig druk. Ook hebben we de mooie kaarsen van Eef verkocht. Prachtige honden, katten, kerstbomen enz. enz.


Al met al was het een geweldige dag met een geweldige opbrengst. Maar liefst 850 euro! Wat ben ik dankbaar dat we zoveel geld hebben kunnen inzamelen. Het bedrag is gedoneerd in de pot voor aanschaf van een echo-apparaat.

Hopelijk kunnen we dit nog jaren doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten