zondag 31 december 2023

EINDEJAARSBRIEF

 


Het jaar 2023 zit erop, voor velen mag het voorbij zijn, voor mij persoonlijk was dit het zwaarste en triestigste jaar uit mijn leven.

Mijn liefste man Dirk verloren aan een strijd die we samen aangingen maar verloren, kanker.

Zonder de liefde van je leven is het leven dat niet meer wat je zo gewoon was,…hem missen is ondraaglijk maar de wereld draait door...

Samen bouwden we Ace Shin op, dag in dag uit en dat voor 24 jaren lang, altijd aan mijn zijde, onvermoeibaar.

Vandaag sta ik er alleen voor en dat komt wel op je af, toch zou Dirk nooit willen dat we de moed zouden laten zakken, en daarom zijn we blijven doorgaan, voor hen die niet voor zichzelf kunnen opstaan maar lukraak dagelijks aan hun lot worden over gelaten.

Onze viervoeters, onze hondjes onze katjes die ons nauw aan het hart liggen…

Dankzij onze vele vrijwilligers, ons eigen team, onze sponsoren en vele mensen om ons heen die mee begaan zijn om het lot van deze dieren gaan we sterker dan ooit vooruit, trotseren we mat moeilijk is, en proberen we te redden wat we kunnen, elke dag opnieuw.

We gaan vanaf 1 jan licht stijgen met onze adoptie bijdrage, omdat we de zware stijging van alles niet meer kunnen dragen.

Alles is anders geworden, de wereld is anders, de kosten zijn veel en veel hoger, de mentaliteit van de mensen is zo anders, alles is anders en wij als rescue moeten trachten hier doorheen te vechten en te blijven volhouden, hoe moeilijk ook…

Dank aan jullie allen voor jullie onmetelijke steun, dankzij jullie zijn we er nog en daar ben ik jullie allemaal, en ik wil niemand vergeten, onbeschrijflijk dankbaar om.

Samen naar 2024, samen kunnen we dat !!

 

Fabienne samen met heel de refugio viervoeters en ons team!

ACE SHIN




Geen opmerkingen:

Een reactie posten